Recent Developments in Life Sciences

(Seminar in englischer Sprache)

10.06.2021, 13:00 - 17:15
Metropol
Fraumünsterstrasse 12, 8001 Zürich
Christian Roos
The aim of the seminar is to inform the participants about the latest developments in the field of life sciences in Switzerland and the EU. As previously, two presentations will give an overview of the case law and legislation of the past year in Switzerland and the EU. This year‘s seminar will also be devoted to the challenges in connection with the marketing authorisation process for Covid-19 vaccines and the adaptation of the agreement on technical barriers to trade between the EU and Switzerland in connection with the MD Regulations. The seminar will conclude with a presentation on off-label use of medicine, which will address ethical and legal issues and recent developments in this area.
Der Live-Stream wird zeitgleich zum Seminar ausgestrahlt, das bedeutet, dass Sie das Seminar live, gemäss Zeitvorgaben im Programm, von Zuhause/Firma mitverfolgen.